-Συστατικά: Αλεύρι κατηγορίας Μ από μαλακό σιτάρι αλλοδαπής, βελτιωτικό αλεύρων: L-κυστεΐνη, **ένζυμα: α-αμυλάση, ξυλανάση.
Μπορεί να περιέχει ίχνη ΣΟΓΙΑΣ, ΛΟΥΠΙΝΟΥ και ΣΙΝΑΠΙΟΥ.
~Πολύ καλή εκτατότητα
~Είναι κατάλληλο για πρόσμιξη με άλλα άλευρα
~Ιδανικό για βιομηχανική παραγωγή χειροποίητου φύλλου κρούστας και φύλλου λαδιού
Οφέλη για τον επαγγελματία
~Εξοικονόμηση κόστους λόγω απορροφητικότητας και εκτατότητας
~Μεγάλη διατηρησιμότητα τελικών προϊόντων
~Τραγανά τελικά προϊόντα
Παραγόμενα Προϊοντα
~Πίτες χωριάτικες χειροποίητες, Φύλλο κρούστας, Κρέπες, Γιουφκά, Spring rolls









